Ugrás a tartalomra

Ügyfélszolgálati irodák

Legyen online áramügyekben is!

Sok az elintézni való és kevés ideje van? Unja már a sorban állást, utazást és az ezzel járó vesződségeket? Válassza online ügyfélszolgálatunkat, ahol bármilyen áramszolgáltatással kapcsolatos ügyét elintézheti kényelmesen, gyorsan, otthonról, ingyenesen!

Amennyiben mégis személyesen szeretne tájékoztatást kérni, keresse kollégáinkat az alábbi irodáinkban!

Személyes ügyintézés esetén szükség van a személyazonosságot igazoló okmányra (pl.: személyi igazolvány, vezetői engedély vagy útlevél). Amennyiben nem a szerződött, vagy a szerződni kívánó ügyfelünk jár el, akkor meghatalmazás is szükséges.

A személyes ügyintézéshez online ügyfélszolgálatunkon keresztül, vagy telefonon időpont igényelhető.

Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy 2019. július 30-án (kedden) Putnoki ügyfélszolgálati irodánk áramszünet miatt módosított nyitvatartással, 15:00-19:00 óra között áll rendelkezésükre. 

Tájékoztatjuk kedves Ügyfeleinket, hogy 2019. augusztus 19-én (hétfőn) és 20-án (kedden) minden ügyfélszolgálati irodánk zárva tart! Állandó irodáink a munkanap-áthelyezés miatt augusztus 10-én (szombaton) hétfői nyitvatartás szerint állnak rendelkezésükre. Fiókirodáinkban augusztus 21-23. között módosított nyitvatartással várjuk Ügyfeleinket.

Ügyfélszolgálati irodakereső

Az utolsó ügyfél fogadása a nyitvatartási idő vége előtt 10 perccel történik. Ügyfélszolgálati irodáinkon csak bankkártyás befizetés lehetséges (amivel az ügyfélfogadási idő végéig élhetnek Ügyfeleink).

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező

{{officeDetails.officeName}}

Cím:

{{officeDetails.address}}

Nyitvatartás:

Speciális nyitvatartási információk:

{{holiday.date | date:'yyyy. MM. dd'}}, {{holiday.isOpen ? "Nyitva" : "Zárva"}} - {{holiday.description}}

Leterheltség:

Leterheltség:

minimális
alacsony
közepes
magas

Kapcsolódó dokumentumok