Ugrás a tartalomra

Érdeklődés folyamatban levő ügyekről

Társaságunk egyik fontos célkitűzése, hogy Ügyfeleink elégedettségét, bizalmát elnyerjük és működésünk során megtartsuk.

Ha egy folyamatban lévő műszaki üggyel kapcsolatban érdeklődik, keresse bizalommal ügyfélszolgálati csatornáink valamelyikét.

A könnyebb beazonosítás és gyorsabb kivizsgálás érdekében kérjük, megkeresésben szíveskedjen az érintett ügyszámra és/vagy felhasználási hely azonosítóra hivatkozni.

Átfutási időkről általában

A különböző ügytípusok átfutási időit a Társaságunk működését szabályozó jogszabályok, valamint a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal határozatai állapítják meg.

A fogyasztói megkeresésekre előírt válaszadási időket és azok be nem tartásának következményeit a Garantált szolgáltatások rendszere határozza meg. 

Adatvédelem

Fontos, hogy amennyiben a megkeresést nem szerződött partnerünk nyújtja be, az érdemi válaszadáshoz elengedhetetlen a formai és tartalmi követelményeknek megfelelő meghatalmazás csatolása. Ennek hiányában adatvédelmi okok miatt nem tudunk tájékoztatást adni harmadik fél részére. Meghatalmazás formanyomtatványunkat itt találhatja meg.